Mua harmittaa etten oo aiemmin tajunnut tilastoida/päiväkirjata tuoksuihin "pukeutumisiani", nyt kun kesäkuun alussa aloitin sen niin olen havainnut sen varsin valaisevaksi ja nörtillä tapaa viihdyttäväksi puhteeksi. Mutta tähänastisen perusteella Olfactive Studion Lumière Blanche näyttää mun suosikilta tämänvuotisista. Tilastoinnin aloitettuani olen pitänyt yhteensä 57 eri tuoksua (suurin osa näistä ei ole 2012 julkaisuja), silti olen ehtinyt pitää Lumière Blanchea 10 kertaa heinäkuun alusta alkaen, sillä on ihan selvä kaula kaikkiin muihin. Vuodenajan vaihtuminen voi toki hyydyttää voittokulkua, mutta tuo näyttää vahvimmalta ehdokkaalta mulla nyt ihan tähän yhteen mittariin (käyttökerrat) perustuen.
Muita mun mielestä hyviä 2012 julkaisuja (ei välttämättä silti itselle pidettäviksi):
* Arquiste-talo (oli Barney'silla Amerikassa 2011 mutta laajemmin saataville 2012)
* By Kilian - Amber Oud (mainostettiin vähän etukäteen 2011 mutta tuli kyllä vasta 2012)
* Lalique - Hommage à l’homme
* Prada - Infusion d'Iris Absolue
* Serge Lutens - Santal Majuscule (tutustun vielä)
* Viktor & Rolf - Spicebomb
Ja vielä on omalla testaus/odotuslistalla paaaaaljon loppuvuodelle:
* Agonist-sarja
* Amouage - Interlude man
* Arquiste - Boutonnière
* Diptyque - Volutes ja L'Ombre Dans L'Eaun edp-versio
* Dsquared2 - Potion (for women)
* Etat Libre d'Orange - Dangerous Complicity ja The Afternoon of a Faun
* Frapin - Speakeasy
* Hermès - L’Ambre des Merveilles
* Humiecki & Graef - Candour
* Lolita Lempicka - Au Masculin Eau de Minuit
* Lubin - Akkad, Galaad ja Korrigan
* Maison Francis Kurkdjian - Amyris (femme ja homme)
* Maître Parfumeur et Gantier - Ambre Doré
* Mark Buxton - Sleeping With Ghosts, Sexual Healing ja Devil In Disguise
* Oriza L. Legrand - Rêve d'Ossian ja Relique D'Amour
* Prada - Luna Rossa
* Serge Lutens - Une Voix Noire
* SixScents Series 4
* Thierry Mugler - Alien Essence Absolue ja leather-flankerit (Angel, A*Men, Alien ja Womanity)
* Tom Ford - Noir
* Vero Profumo - Mito
Puuh